Parlamentul are doi deputați noi

315
0

Mandatele de deputat ale Anei Speianu, candidat supleant pe lista Partidului politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”, și Said-Muhmat Amaev, candidat supleant pe lista Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au fost validate de Curtea Constituțională. Deputații au fost salutați la ședința plenară de astăzi a Parlamentului.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Ana Speianu este pedagog de meserie, fiind învățătoare la școala primară „Haralambie Corbu” din localitatea Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni. Anterior, a fost consilier local.

Said-Muhmat Amaev este jurist de meserie. Este maestru internațional al sportului și antrenor la școala sportivă specializată „Boris Petuhov” din Bălți.

Mandatele de deputat de pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate și Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au devenit vacante după ce Mihail Popșoi și Adrian Lebedinschi au fost numiți în alte funcții.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE