Noul ministru al Mediului, Sergiu Lazarencu, a fost învestit în funcție

300
0

Noul ministru al Mediului, Sergiu Lazarencu, a depus jurământul de învestire, în prezența președintei Maia Sandu și a prim-ministrului Dorin Recean.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Șeful Executivului a subliniat că printre prioritățile imediate ale Ministerului Mediului se numără accelerarea împăduririi, gestionarea deșeurilor și restructurarea Agenției Moldsilva.

„Un alt obiectiv-cheie este avansarea pe agenda de negocieri cu Uniunea Europeană. Am încrederea că ministrul Lazarencu, împreună cu echipa ministerului, vor performa în acest sens”,  a menționat prim-ministrul.

Tot astăzi, Sergiu Lazarencu a fost prezentat angajaților Ministerului Mediului de către premierul Dorin Recean, care a remarcat importanța promovării politicilor de mediu, ajustarea acestora la rigorile europene și atenuarea impactului schimbărilor climatice, fapt care va aduce plusvaloare și domeniului agriculturii.

La rândul său, noul ministru a subliniat că mizează pe suportul echipei în activitatea sa: „Sunt sigur că împreună vom face lucruri frumoase pentru mediu, cetățeni și întreaga țară”.

Amintim că, ieri, 13 martie, Iordanca-Rodica Iordanov și-a depus cererea de demisie, pentru a se concentra pe proiectele sale de viitor care îi sunt aproape de inimă.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE