Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut o întrevedere cu ambasadoarea Austriei în Republica Moldova, Stella Avallone

329
0
Viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut o întrevedere cu ambasadoarea Austriei în Republica Moldova, Stella Avallone. Dialogul s-a axat pe evoluțiile de pe agenda de integrare europeană.
Părțile au discutat despre rezultatele vizitei de lucru la Bruxelles a viceprim-ministrei Cristina Gherasimov, unde s-a dat start procesului de evaluare a legislației naționale cu cea a UE. Interlocutorii s-au referit, de asemenea, la necesitatea implementării ultimelor trei recomandări ale Comisiei Europene și la acțiunile întreprinse de autorități în acest sens.
La final, viceprim-ministra Cristina Gherasimov și-a exprimat recunoștința pentru susținerea constantă pe care Austria o oferă țării noastre în procesul de aderare la UE, inclusiv în obținerea votului pozitiv pentru lansarea negocierilor de aderare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE