Maia Sandu: „Chiar azi, în timp ce îi pomenim pe moldovenii căzuți în Afganistan, în Ucraina sunt distruse localități întregi și uciși cu sânge rece oameni pașnici, inclusiv copii”

297
0
Maia sandu

Președinta Maia Sandu a venit astăzi cu un mesaj de comemorare pentru conaționalii noștri, care și-au pierdut viețile în războiul din Afganistan.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Astăzi se împlinesc 35 de ani de la sfârșitul războiului din Afganistan, război în care au fost înrolați peste 12 mii de moldoveni. Dintre ei, 301 nu s-au mai întors vii acasă, iar alți 700 au revenit răniți.

Îi comemorăm pe conaționalii noștri care și-au pierdut viețile în războiul din Afganistan și ne rugăm, alături de familiile lor îndurerate și alături de veterani, pentru pace și pentru ca nimeni să nu mai treacă vreodată prin ororile războiului. Din păcate, chiar azi, în timp ce îi pomenim pe moldovenii căzuți în Afganistan, în Ucraina sunt distruse localități întregi și uciși cu sânge rece oameni pașnici, inclusiv copii.

În aceste timpuri periculoase, facem totul ca să menținem pacea în țara noastră. Republica Moldova este împotriva războiului, suntem o țară cu oameni care prețuiesc pacea și libertatea”.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE