Aliona Miron este prima judecătoare în funcție a CSJ, care a promovat evaluarea externă a integrității etice și financiare

367
0
Aliona Miron este prima judecătoare în funcție a Curții Supreme de Justiție, care a promovat evaluarea externă a integrității etice și financiare, și a fost acceptată de către Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).
În cadrul ședinței de ieri, membrii CSM au aprobat Raportul Comisiei de evaluare externă.
Conform concluziilor Raportului, Comisia a conchis, în unanimitate, că judecătoarea Aliona Miron de la CSJ corespunde criteriilor de integritate etică și financiară identificate în Legea nr. 65/2023. Hotărârea CSM poate fi accesat aici: https://t.ly/tYA9b.
Aliona Miron este judecătoare a CSJ din septembrie 2020.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE