Un polițist din cadrul Inspectoratului de poliție Cimișlia, cercetat pentru trafic de influență de CNA. Ar fi cerut 800 de euro de la un șofer

346
0

Ofițerii CNA în comun cu Serviciul Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al MAI au reținut în această dimineață un angajat al Inspectoratului de poliție Cimișlia. Polițistul este cercetat într-un dosar de trafic de influență, după ce a fost denunțat de un șofer care provocase un accident.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit denunțătorului, în cadrul examinării materialelor privind accidentul rutier soldat cu deteriorarea unui pilon de electricitate care aparține unui agent economic, polițistul ar fi pretins 800 de euro, susținând că ar avea influență asupra unor responsabili din cadrul IP Cimișlia pe care i-ar putea determina să nu informeze agentul economic despre dauna cauzată de șofer.


Urmare acțiunilor întreprinse în comun cu SPIA și Procuratura municipiului Cahul, bănuitul a fost reținut în preajma IP Cimișlia, imediat după transmiterea mijloacelor bănești estorcate, acțiunea fiind desfășurată sub controlul CNA. Acesta a fost plasat în izolatorul de detenție provizorie al IP Cahul.

Urmărirea penală se desfășoară sub conducerea procesuală a Procuraturii municipiului Cahul.

Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE