Cei cinci polițiști ai Direcției de Patrulare Nord, care luau mită, arestați pentru 30 de zile

420
0

Cei cinci polițiști ai Direcției de Patrulare Nord, reținuți de CNA acum câteva zile, au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei judecătorului de instrucție.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Aceștia sunt învinuiți de corupere pasivă, manifestată prin pretinderea mijloacelor financiare ilicite de la șoferi pentru nedocumentarea încălcărilor Regulamentului circulației rutiere.

 Amintim că, CNA a documentat perioada, decembrie 2023 până în prezent, în care angajații Direcției de Patrulare Nord ar fi pretins și primit mijloace bănești sau bunuri ce nu li se cuvin în sume ce variau între 200 lei și 1000 euro de la persoanele care încălcau regulamentul circulației rutiere.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE