VIDEO// 950 de pachete de țigări, găsite într-un autocar care mergea spre Marea Britanie

424
0

Funcționarii postului vamal Leușeni în conlucrare cu angajații vamali din biroul vamal Albița, în cadrul controlului coordonat au supus verificărilor un autocar de model „Van Hool”, ce se deplasa din Republica Moldova spre Marea Britanie.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Șoferul, un bărbat cu dublă cetățenie (MDA/ROU), în vârstă de 33 de ani, a comunicat că nu transportă bunuri necesare a fi declarate.

Acționând în baza indicatorilor analizei de risc a fost dispus un control fizic detaliat, printre bagajele și transmisiunile neînsoțite au fost depistate mai multe cutii, ticsite cu țigări, din care au fost extrase 950 pachete de țigări cu timbru de acciz al Republicii Moldova.

Din investigațiile preliminare a fost stabilit că țigările erau dosite în scopul transportării ilicite spre Uniunea Europeană.

Produsele din tutungerie au fost ridicate, iar investigațiile pe caz continuă.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE