Bărbatul, suspectat de violarea minorei de 11 ani, adus în fața instanței

382
0
Tatăl vitreg al fetiței de 11 ani, care a născut pe 13 ianuarie curent o fetiță, va sta în arest 30 de zile.  Acesta a fost escortat astăzi în fața magistraților Judecătoriei Strășeni, sediul Călărași, fiind singurul suspect de viol asupra minorei de 11 ani.

Acesta riscă privațiune de libertate de la 20 de ani până la detenție pe viață.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost reținut miercuri, 31 ianuarie, fiind recunoscut și audiat în calitate de bănuit în comiterea infracțiunii de viol. Acesta nu-și recunoaște vina.

Amintim că o fată de 11 ani a născut pe 13 ianuarie într-o localitate din Republica Moldova.

„La data de 13 decembrie 2023, poliția din Călărași a fost sesizată de reprezentanții unui centru de sănătate din raionul Călărași că în urma examinării medicale a unei minore de 11 ani s-a constatat că aceasta este însărcinată”, a declarat pentru IPN ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

Pe 13 ianuarie fata a născut. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru violul unui minor, care nu a atins vârsta de 14 ani. În cadrul cercetărilor urmează a fi efectuate acțiuni procesuale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Totodată, a fost inițiată procedura de audiere în condiții speciale a minorei.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE