Eventualul tată al copilului născut de fetița de 11 ani, reținut de poliție  

713
0

Tatăl vitreg al fetei care a născut la 11 ani a fost reținut pentru 72 de ore, potrivit PulsMedia.MD. Bărbatul a fost escortat și audiat de procurori în cauza penală inițiată.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Amintim că poliția investighează viol în privința unui minor sub 14 ani.

Ulterior, bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost reținut pentru 72 de ore.

Amintim că o fată de 11 ani a născut pe 13 ianuarie într-o localitate din Republica Moldova.

„La data de 13 decembrie 2023, poliția din Călărași a fost sesizată de reprezentanții unui centru de sănătate din raionul Călărași că în urma examinării medicale a unei minore de 11 ani s-a constatat că aceasta este însărcinată”, a declarat pentru IPN ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco.

Pe 13 ianuarie fata a născut. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru violul unui minor, care nu a atins vârsta de 14 ani. În cadrul cercetărilor urmează a fi efectuate acțiuni procesuale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Totodată, a fost inițiată procedura de audiere în condiții speciale a minorei.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE