VIDEO// Doi minori, cu vârste de 15 și 16 ani, atacați și jefuiți într-un parc

365
0
Polițiștii au fost sesizați de doi minori de 15 și 16 ani despre faptul că, în timp ce se aflau într-un parc, ar fi fost atacați de doi indivizi și jefuiți. Aceștia le-au aplicat lovituri cu mâinile și picioarele, le-au sustras telefoanele și banii, apoi au fugit într-o direcție necunoscută.
Prejudiciul cauzat victimelor a fost estimat la 25 000 de lei.
Ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Botanica au reținut un bărbat de 30 de ani și un minor de 16 ani din capitală, fiind suspectați de comiterea unui jaf.
Potrivit poliției, în urma măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspecții au fost identificați și reținuți, iar bunurile sustrase au fost depistate, ridicate și urmează a fi întoarse victimelor.
Suspecții au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru jaf.
Conform legislației persoanele culpabile de asemenea infracțiune se pedepsesc cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE