Numărătoarea populației și a locuințelor din Republica Moldova va începe pe 8 aprilie 2024

432
0

În perioada 8 aprilie  7 iulie curent, Biroul Național de Statistică va desfășura recensământul populației și al locuințelor din Republica Moldova. O hotărâre în acest sens a fost aprobată de Cabinetul de miniștri.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Datele despre persoane și locuințele acestora vor fi colectate în mod direct, prin intervievare, dar și indirect – din sursele datelor administrative sau private.

Informațiile colectate la recensământ vor fi folosite inclusiv pentru calculul numărului populației rezidente a Republicii Moldova, precum și pentru constituirea bazei de sondaj pentru cercetări statistice în gospodăriile populației.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE