Igor Zaharov a fost numit în funcţia de consilier al Maiei Sandu pentru afaceri europene și comunicare strategică, iar Olga Roşca preia mandatul pe politică externă

383
0

Igor Zaharov a fost numit în funcţia de consilier al Președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru afaceri europene și comunicare strategică, informează președinția.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Conform decretului semnat de șefa statului, consilierul își va începe activitatea de la data de 26 februarie 2024.

Din martie 2023, Igor Zaharov a deținut funcția de consilier al viceprim-ministrului, ministrului afacerilor externe și integrării europene, Nicu Popescu. Înainte de aceasta, a lucrat la Ambasada Britanică din Republica Moldova, unde a fost responsabil pentru comunicare și mass-media. Igor Zaharov este licențiat în științe politice și a absolvit două programe de master, unul în studii europene la FRIȘPA, USM, și altul în comunicare strategică la King’s College London.

Olga Roşca, consiliera Președintei pentru afaceri externe și comunicare strategică, va fi consilieră pe politică externă, conform decretului semnat de șefa statului la data de 30 ianuarie 2024.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE