Reacția lui Igor Grosu la demisia Olesei Stamate din funcția de președinte al Comisiei juridice, numiri și imunități

560
0

Deputata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Olesea Stamate, a anunțat astăzi că renunță la funcția de președintă a Comisiei parlamentare juridice, numiri și imunități, dar își păstrează funcția de deputat. Anunțul a fost făcut într-o postare pe Facebook. Cu referire la demisia Olesei Stamate, președintele Parlamentului, Igor Grosu, anunță, la fel pe Facebook, că va face mai multe anunțuri săptămâna viitoare.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Am luat decizia de a renunța la funcția de președinte al Comisiei juridice, numiri și imunități, începând cu data de 1 februarie. Intenționez să mă concentrez mai mult pe creația legislativă, renunțând la procesele organizaționale”, a scris deputata PAS, Olesea Stamate, pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, tot pe Facebook, președintele Parlamentului, Igor Grosu, a anunțat că cererea de demisie a Olesei Stamate a fost depusă pe data de 16 ianuarie.

„Cererea de demisie a Olesei Stamate din funcția de președintă a Comisiei juridice, numiri și imunități a fost depusă pe data de 16 ianuarie. În contextul organizării activității parlamentare din această sesiune, voi face mai multe anunțuri si voi reveni cu detalii săptămâna viitoare”, a anunțat spicherul Igor Grosu.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE