PROGNOZA METEO// Sâmbătă și duminică vremea va fi instabilă

439
0

Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că vremea în acest sfârșit de săptămână va fi instabilă.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„În noaptea ce urmează pe arii extinse vor cădea precipitații, predominant în fază de lapoviță și zăpadă, mai apoi fără precipitații restul intervalului. Însă, în orele nocturne mai accentuat se va simți noua porție de aer arctic ce va pătrunde în republică. Pe porțiunile de drum cu zăpadă ghețușul se va menține”, informează SHS.

Vântul va sufla din nord-vest moderat și cu unele intensificări sâmbătă, care se va calma pe parcursul perioadei.

Temperatura minimă noaptea va scădea treptat de la -1..-6°C sâmbătă până la -5..-10°C luni.

Ziua maxima nu va suferi schimbări și va oscila tot intervalul în jur de 0°C.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE