DOC// Președinta Maia Sandu a conferit „Ordinul Republicii” Viceprim-ministrului Nicu Popescu și medalia „Meritul Civic”, consilierei pe politică externă, Cristina Gherasimov 

428
0

Maia Sandu a semnat astăzi decretul prin care oferă „Ordinul Republicii” lui Nicolae Popescu, Viceprim-ministru, Ministru al afacerilor externe și integrării europene al Republicii Moldova. Distincția este oferită în semn de înaltă apreciere a profesionalismului manifestat în domeniul politicii externe, pentru susținerea constantă a eforturilor de integrare europeană a Republicii Moldova, precum și pentru contribuția majoră la deschiderea negocierilor de aderare a țării noastre la Uniunea Europeană.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Tot azi, Președinta Maia Sandu a semnat decretul prin care conferă medalia „Meritul Civic” consilierei în domeniul politicii externe și integrării europene, Cristina Gherasimov, care din data de 5 decembrie 2023 a fost numită secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene. Medalia se oferă pentru merite deosebite în promovarea politicii externe, susținerea constantă a eforturilor de integrare europeană și pentru contribuție substanțială la deschiderea negocierilor de aderare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE