Anca Dragu a depus deja jurământul ca cetățean al Republicii Moldova

541
0
Sursa foto: digi24.ro

Anca Dragu a venit cu o reacție după anunțul făcut de președintele Parlamentului, Igor Grosu, potrivit căruia fosta președintă a Senatului României va fi propusă pentru funcția de guvernator al Băncii Naționale a Moldovei (BNM), după revocarea din funcție a lui Octavian Armașu.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Este o onoare pentru mine să contribui la parcursul european al Republicii Moldova. Avem nevoie de instituții puternice, independente, care să asigure stabilitatea economică a țării și prosperitate pentru toți cetățenii. Nu va fi un drum ușor, dar cu răbdare, determinare și pricepere vom putea duce la bun sfârșit proiectul european”, spune Anca Dragu, potrivit digi24.ro.

Votul va avea loc vineri la prânz în Parlament.

Potrivit sursei citate, Anca Dragu a depus deja jurământul ca cetățean al Republicii Moldova.

Menționăm că guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei (BNM), Octavian Armașu, a fost revocat din funcție. Un proiect de hotărâre care prevede acest lucru a fost votat de 81 de deputați.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE