Cetățenii sunt invitați la celebrarea deciziei istorice de începere a negocierilor cu UE mâine, în scuarul Președinției

430
0

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, invită cetățenii să participe la evenimentul „Sărbătorim Moldova Europeană”, care va avea loc duminică, 17 decembrie, începând cu ora 14:00 în scuarul Președinției.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Pe toată durata evenimentului, copiii și adulții vor putea să participe în activitățile creative alături de voluntarii noștri, să-și facă fotografii memorabile celebrând decizia istorică de începere a negocierilor cu Uniunea Europeană și să se bucure de programul artistic pregătit de organizatori.

14:00 – Deschiderea evenimentului

Orchestra Direcției ceremonial militar a Inspectoratului General de Carabinieri al MAI, condusă de locotenent-colonel Oleg Cazacu.

Performanțe artistice

Satoshi, Ansamblul Plăieșii, Ana Cernicova, Moldovan National Youth Orchestra, Cătălin Josan, Pasha Parfeni, Radu Dolgan.

16:00 – Mesaj de salut din partea Președintei Maia Sandu

Evenimentul va fi transmis în direct pe paginile Președinției și Guvernului Republicii Moldova.

Accesul pentru cetățeni și presă este liber.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE