Prim-ministrul Dorin Recean s-a întâlnit cu Sanna Marin, consilieră strategică la Institutul Tony Blair pentru Schimbare Globală

423
0

Procesul de integrare europeană a Republicii Moldova, agenda de reforme, dezvoltarea economiei și strategia de securitate națională au fost principalele teme discutate de prim-ministrul Dorin Recean și Sanna Marin, consilieră strategică la Institutul Tony Blair pentru Schimbare Globală.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Premierul a menționat interesul Institutului pentru promovarea bunelor practici de guvernare în țările din regiunea noastră, inclusiv Republica Moldova și sprijinul pentru reforme structurale.

La rândul său, doamna Sanna Marin a apreciat angajamentele Guvernului față de reforme, dezvoltare economică și creșterea bunăstării cetățenilor.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE