Guvernul României va continua să susțină parcursul european al R. Moldova și va rămâne un partener de încredere în întregul proces de integrare europeană

324
0

Premierul Dorin Recean a avut o discuție telefonică cu omologul său din România, Marcel Ciolacu.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Guvernul României va continua să susțină parcursul european al R. Moldova și va rămâne un partener de încredere în întregul proces de integrare europeană.

Șeful Executivului de la Chișinău a apreciat sprijinul autorităților de la București pentru începerea procesului de negociere la Uniunea Europeană, inclusiv în perspectiva Consiliului European, din 14 – 15 decembrie, la Bruxelles.

„Privim cu încredere către viitorul nostru european, știind că avem un prieten ca România, care ne susține ca de fiecare dată necondiționat în realizarea obiectivelor noastre europene”, a spus prim-ministrul Dorin Recean.

Subiectele discutate au mai vizat cooperarea bilaterală, cu accent pe realizarea proiectelor comune între Republica Moldova și România, în beneficiul cetățenilor ambelor state. În special, părțile s-au referit la cooperarea în sectorul energetic și dezvoltarea infrastructurii transfrontaliere.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE