Un avocat, cercetat de CNA pentru trafic de influență. Ar fi cerut 3000 de euro de la doi condamnați pentru a-i ajuta să primească o pedeapsă mai blândă

436
0

Ofițerii Centrului Național Anticorupție în comun cu procurorii Procuraturii mun. Chișinău au efectuat percheziții în biroul de serviciu al unui avocat, cercetat pentru trafic de influență.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit materialelor cauzei, avocatul susținând că are influență asupra persoanelor publice din cadrul instituțiilor statului ar fi cerut 3000 de euro de la doi condamnați pentru a-i ajuta să primească o pedeapsă mai blândă.

În urma perchezițiilor desfășurate la biroul de serviciu al bănuitului, au fost ridicate telefoane mobile și înscrisuri de ciornă. În prezent, acesta este cercetat în stare de libertate.

Amintim că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE