Vicepremierul Nicu Popescu va efectua, în perioada 20-21 noiembrie, o vizită de lucru la Bruxelles

390
0

După recomandarea Comisiei Europene, vicepremierul Nicu Popescu va efectua, în perioada 20-21 noiembrie, o vizită de lucru la Bruxelles alături de echipa de la MAEIE, Cancelaria de Stat a Republicii Moldova și Ministerul Finantelor al Republicii Moldova pentru a discuta următorii pași în procesul de aderare la UE, anunță într-un comunicat MAEIE.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De asemenea, la Bruxelles, ministrul de externe Nicu Popescu va avea întrevederi cu Gert-Jan Koopmna, directorul general pentru vecinătate și extindere al UE dar și cu alți oficiali europeni.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE