A luat 100% din voturi. Cine este primarul care a reușit să cucerească încrederea tuturor sătenilor

973
0

În satul Selemet, din raionul Cimișlia, primarul a fost ales din primul tur de scrutin al alegerilor locale generale, care s-au desfășurat duminică, 5 noiembrie. Mai mult decât atât, nu doar că a câștigat din primul tur, dar a obținut toate voturile sătenilor care s-au prezentat la urne – 909.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Este vorba despre candidatul independent Tatiana Badan, care a luat toate voturile după ce contracandidatul său din partea PPȘ, Ciobanu Zoia, a fost retrasă din cursă.

„ Cu inima plină de recunoștință și prețuire, doresc să vă mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care ați avut-o în mine și pentru realegerea mea în funcția de primar al satului Selemet. Această încredere  este o sursă de inspirație și motivație pentru mine. Promit să rămân dedicată și să depun eforturi continue în slujba comunității noastre”, a scris primărița pe pagina sa de socializare.

Tatiana Badan este primar în satul Selemet, raionul Cimișlia, de 20 de ani.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE