Personalul instituțiilor medico-sanitare publice vor avea salarii mai mari 

321
0
salarii

Începând cu luna octombrie curent, angajații din instituțiile medico-sanitare publice încadrate în sistemul asigurării obligatorii de asistență medicală vor primi salarii de funcție majorate, în medie cu 15%.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

De asemenea, personalul medical va beneficia de un supliment pentru munca de noapte, mai mare cu 15%. Decizia a fost luată de Guvern și face parte din pachetul de suport „Spor pentru Moldova”.

Potrivit hotărârii Executivului, salariile personalului medical vor fi majorate de la 13% până la 17%, în funcție de vechimea în specialitate. Pentru personalul auxiliar sanitar și administrativ-gospodăresc este prevăzută o creștere cu 15%.

De majorare vor beneficia circa 48 de mii de lucrători medicali.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE