RISE Moldova a câștigat azi procesul de judecată cu magnatul Ilan Șor și la Curtea de Apel Chișinău

548
0
RISE Moldova a câștigat procesul de judecată cu magnatul Ilan Șor și la Curtea de Apel Chișinău (CAC), anunță pe pagina sa de socializare jurnalistul Iurie Sanduța.
Judecătorii de la CAC au respins, astăzi, 27 septembrie 2023, apelul lui Ilan Șor, după ce judecătorii din prima instanță au dat câștig de cauză Rise Moldova în dosarul Ilan Șor vs RISE Moldova.
Menționăm că Șor a acționat în judecată RISE Moldova în anul 2021, după ce aceasta a publicat pe pagina de Facebook un text și o notă „strict secretă” în care acesta era vizat. Atunci Rise Moldova anunțase că urmează să publice investigația „#Casta” din seria „Uniunea Sovietică a Cocainei”.
Decizia Curții de Apel Chișinău este definitivă, însă Șor poate depune cererea de recurs la Curtea Supremă de Justiție.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE