Un bărbat din Chișinău ar fi cerut 1500 de euro pentru scoaterea unui automobil cu numere de înmatriculare străine din baza de date a Serviciului vamal

399
0

Un bărbat din Chișinău a fost reținut de ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii din cadrul Procuraturii Anticorupție, într-un dosar de trafic de influență. Acesta a fost prins în flagrant în momentul în care a primit 500 de euro de la alt bărbat.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Potrivit denunțătorului, bănuitul ar fi susținut că ar avea influență asupra angajaților Serviciului vamal al Republicii Moldova și că îl poate ajuta să radieze din baza de date informația privind traversarea frontierei de stat pe sensul de intrare a automobilului cu numere de înmatriculare din Marea Britanie contra mitei de 1500 de euro.

La transmiterea celei de-a doua tranşe de 500 de euro sub controlul ofițerilor CNA, bărbatul a fost reținut și plasat în izolatorul centrului pentru 72 de ore. În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate mijloace bănești și telefoane mobile, conținutul cărora urmează a fi examinat privind prezența informațiilor relevante cauzei.

Procuratura Anticorupție conduce urmărirea penală.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE