„Fii deștept! Ia un card inteligent!”

738
0

La data de 8 septembrie 2023, Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, împreună cu Direcția Generală Cultură și Patrimoniu Cultural și Direcția Generală Educație Tineret și Sport din cadrul Primăriei mun. Chișinău, a lansat Campania de atragere și de fidelizare a utilizatorilor Fii deștept! Ia un card inteligent!, eveniment ce a avut loc în incinta Sălii cu Coloane a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 148.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Campania are drept scop atragerea și fidelizarea utilizatorilor în spațiul prietenos al bibliotecii, obținând gratuit cardul de acces, ce vă oferă oportunitatea de a participa la serviciile și activitățile bibliotecii, inclusiv de a beneficia de împrumutul de carte. Cu acest prilej, am îndemnat și îndemnăm elevii, studenții și toți doritorii să se înscrie la una din cele 27 de filiale ale Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” până la 30 septembrie a.c.

Un aport deosebit al campaniei îl constituie asigurarea parteneriatelor din domeniul educației, școli, licee, centre de cultură și tineret din mun. Chișinău, în scopul promovării beneficiilor cardului de acces pentru utilizatori. Astfel, atragerea și fidelizarea continuă a utilizatorilor urmărește menținerea și intensificarea unei atitudini pozitive față de Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”.

În mediul de comunicare online vor răsuna în continuare mesaje audio și video de promovare, fiind implicați lideri și reprezentanți din diverse domenii, dar și utilizatori fideli ai bibliotecii. De asemenea, sunt difuzate spoturi video despre serviciile și facilitățile oferite de bibliotecă.

Campania se va încheia cu o sinteză amplă asupra tuturor activităților desfășurate pe parcursul perioadei menționate, ce va reflecta impactul asupra filialelor BM, numărului noilor deținători de card la bibliotecă, rezultatele concursului din cadrul filialelor, feedbackul Ambasadorilor și utilizatorilor.

Informația cu privire la Campanie este reflectată pe pagina web www.hasdeu.md și pe rețelele sociale ale Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.

Fii deștept! Ia un card inteligent la BM „B.P. Hasdeu”.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE