Fostul socialist Vasile Bolea vrea să se facă primar. El a fost înaintat la șefia capitalei de Partidul „Renașterea”

734
0

Fostul socialist Vasile Bolea a fost anunțat  drept candidat la funcția de primar al capitalei din partea Partidului „Renașterea”, la care a aderat după ce a renunțat la socialiști, pe listele cărora a și ajuns în Parlament.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Menționăm că Bolea a migrat la formațiunea extraparlamentară, condusă de Serghei Mișin, fiul fostului comunist, Vadim Mișin, după o vizită în Israel, acolo unde „tangențial” – zicea Bolea – s-a întreținut cu fugarul penal, Ilan Șor, a cărui formațiune, la scurt timp, a fost scoasă în afara legii.

Ulterior, PSRM i-a cerut lui Bolea să-și depună mandatul de deputat. Fapt care nu a fost acceptat de ultimul. În consecință, foștii colegi de partid ai lui Bolea, au înregistrat în Parlament un proiect de  lege prin care să fie „pus capăt traseismului politic”.

Ulterior, procurorul general al R. Moldova nu a exclus eventualitatea tragerii la răspundere penală a „kuliokarilor” din Legislativ.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE