Poliţista biată, care a ucis o femeie la Sângera, a fost reţinută. Ea riscă ani grei de puşcărie

517
0

Poliţista care a urcat în stare de ebrietate la volan şi a ucis o femeie la Sângera a fost suspendată din funcţie şi reţinută pentru 72 de ore. Aceasta riscă ani grei de puşcărie.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Teribilul accident s-a produs noaptea trecută aproape de ora 02.00. Poliţista, în vârstă de 22 de ani, a urcat băută la volanul maşinii de marcă  Toyota. La un moment dat, aceasta a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar, tamponând trei pietoni.

În urma impactului o femeie de 30 de ani a decedat pe loc,  iar două minore de 6 și 17 ani au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Presa scrie că fetiţa de 6 ani este fiica femeii decedate, iar adolescenta – sora victimei. Cele două minore au fost transportate la Centrul Mamei şi Copilului din capitală. Surse din cadrul instituţiei au comunicat pentru Unimedia că tânăra de 17 ani „se află în stare gravă” şi este internată în secţia de reanimare.

Testată alcoolscopic la locul accidentului, aparatul Drager a arătat o concentrație de alcool de 0,51 mg/l în aerul expirat.

Poliţista a fost suspendată din funcţie şi reţinută pentru 72 de ore. Surse din cadrul Procuraturii Generale (PG) au comunicat pentru ProTV Chişinău că urmează să ceară mandat de arest pe numele poliţistei.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE