Cauza teribilului accident de la Cahul este o defecţiune tehnică. O victimă a decedat pe patul de spital

638
0

Cauza teribilului accident de la Cahul, care s-a produs în această dimineaţă, este o defecţiune tehnică a microbuzului. Despre aceasta anunţă poliţia.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Oamenii legii au stabili preliminar că microbuzul de marca Mercedes de pe ruta Cahul-Doina a avut o pană de cauciuc. În rezultat, conducătorul auto a pierdut controlul volanului și s-a tamponat într-un pilon de pe marginea drumului.

În urma impactului, opt persoane au fost traumatizate, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Din cauza traumatismelor grave, o femeie de aproximativ 55-60 de ani a decedat, la scurt timp după spitalizare.

Accidentul s-a produs în localitatea Larga Nouă. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic. El nu se afla în stare de ebrietate.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Totodată, urmează a fi efectuată expertiza auto-tehnică pentru a se stabili cu exactitate cauza producerii accidentului.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE