Tragedie la Recea. Fetiţa dispărută de acasă a fost găsită moartă într-o casă părăsită. Ar fi fost ucisă de doi bărbaţi

765
0

Tragedie în satul Recea din raionul Râşcani. Fetiţa de doar şapte ani, care a fost dată dispărută în seara zilei de luni, 7 august, a fost găsită, peste aproape 24 de ore, fără suflare.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Corpul neînsufleţit al copilei a fost depistat într-o casă părăsită din localitate. Fetiţa ar fi fost ucisă de doi bărbaţi care au şi fost reţinuţi de oamenii legii.

Preliminar polițiștii de investigație au stabilit că fetița a mers la casa suspecților care nu se află departe de propria locuință, însă unul dintre ei, din motive necunoscute deocamdată, a luat-o și a strangulat-o de o bară metalică. Ulterior, a dus-o într-o casă părăsită și a abandonat-o acolo.

Suspecții sunt doi frați de 40 și 32 de ani. Cei doi au fost reținuți de polițiști, în continuare urmând a fi efectuată expertiza medico-legală pentru a stabili cauza exactă a decesului copilei.

Părinţii au raportat dispariţia micuţei în seara zilei de luni. Fetiţa ar fi ieşit din casă în jurul orei 18.00, după care nimeni nu a mai văzut-o.

Copila a fost căutată toată noaptea şi pe parcursul zilei de marţi cu ajutorul tuturor mijloacelor disponibile, inclusiv drone și câini de serviciu.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE