Nu se mai expediază nimic spre Rusia. Au fost sistate toate trimiterile poştale spre această destinaţie

549
0

Spre Federația Rusă nu mai pot fi expediate EMS, scrisori sau colete. Î.S. „Poşta Moldovei” anunţă despre suspendarea temporară a recepționării tuturor trimiterilor poștale spre această destinație „în legătură cu imposibilitatea expedierii trimiterilor poștale internaționale cu destinația Rusia”.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Începând cu ziua de vineri, 28 iulie 2023, se sistează recepționarea tuturor trimiterilor poștale spre Federația Rusă. Trimiterile din Federația Rusă expediate spre Republica Moldova vor putea fi primite de către clienți.

„În acest context, depunem efort maxim întru identificarea căilor logistice și a soluțiilor în termene cât mai restrânse pentru a relua procesul de recepționare și expediere a trimiterilor poștale către Federația Rusă”, anunţă Î.S. „Poşta Moldovei”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE