A doua victimă în urma atacului din Aeroport a lăsat în urmă trei copii. Igor Ciofu avea 40 de ani

590
0

Inspectorul de securitate, Igor Ciofu, este a doua victimă din timpul atacului armat produs în această după amiază la Aeroportul Internaţional Chişinău.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Bărbatul avea 40 de ani şi era tatăl a trei copii.

„Cu adâncă durere în suflet anunțăm despre decesul tragic al colegului nostru, Ciofu Igor, aflat la datorie pentru a asigura securitatea și integritatea pasagerilor Aeroportului Internațional Chișinău. Întregul colectiv al aeroportului e alături de familia îndurerată a colegului nostru. Exprimăm sincere condoleanțe şi susținere familiei îndoliate și prietenilor, în aceste momente dificile”, transmit colegii bărbatului.

Igor Ciofu activa în serviciul securitate al Aeroportului din 2022, fiind ofițer pensionat din cadrul SPPS.

În timpul atacului a fost ucis şi poliţistul de frontieră, Serghei Muntean, care avea 31 de ani.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE