Descinderi cu mascați la Direcția generală asistenţă socială şi sănătate a municipiului Chișinău. Ceban: „Colegii mei sunt persecutați și hărțuiți”

674
0

Descinderi matinale la Direcţia generală asistenţă socială şi sănătate a municipiului Chișinău. Potrivit Centrului Național Anticorupție (CNA), perchezițiile sunt desfășurate în cadrul unui dosar ce vizează „delapidarea fondurilor externe destinate refugiaților”, iar alte detalii urmează să fie furnizate pe parcursul zilei.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Cât privește anunțul propriu-zis, acesta a fost făcut la primele ore ale dimineții chiar de primarul general al capitalei, Ion Ceban, care s-a declarat revoltat de această situație.

„Colegii mei sunt persecutați și hărțuiți”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook. Ceban a considerat că perchezițiile au fost planificate „intenționat” pentru astăzi cu scopul de a știrbi din importanța Forumului Social, care ar fi trebuit să fie moderat de șeful Direcției vizate, Boris Gîlca.

 

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE