Mesajul lui Recean pentru „mâna de cetățeni cu minte criminală”: „O să facem tot ce trebuie ca să ne clarificăm cu acești criminali”

629
0

Cetățenii Republicii Moldova implicați în războiul hibrid orientat împotriva Republicii Moldova vor răspunde în fața legii. Despre acest lucru a reiterat premierul Recean în cadrul ședinței Guvernului de miercuri, 12 aprilie.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Noi avem aici o mână de criminali. Ei sunt puțini, dar totuși au mintea criminală și încearcă să creeze impresia, aici în țară și peste hotare, că Republica Moldova este într-un fel de haos și are o orientare neadecvată. Ei vor să creeze impresia că moldovenii susțin acest război al Rusiei în Ucraina. Ei vor să creeze impresia că noi ca țară nu suntem europeni. Dar noi totuși suntem altfel. Noi am demonstrat că da, datorită Ucrainei nu avem aici rachete, nu avem război, dar avem atacuri hibride la care acești cetățeni puțini, dar cu mintea criminală, participă. Și noi cu asta o să ne clarificăm. O să facem reforma justiției, o să facem tot ce este necesar, ca să ne clarificăm cu acești criminali”, a asigurat Dorin Recean.

În acest context, șeful Executivului și-a îndemnat colegii să susțină apelul președintei Maia Sandu în legătură cu organizarea Adunării Naționale Moldova Europeană pentru data de 21 mai.

„Chem pe toată lumea să participăm și să demonstrăm că noi vrem pace, că noi suntem un popor care știe ce vrea, că suntem un popor care știe să muncească, un popor care și-a ales un parcurs foarte clar – parcursul integrării europene,  pentru a construi Europa acasă”, a menționat Recean.

La începutul săptămânii curente, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a lansat inițiativa de a convoca Adunarea Națională a cetățenilor pentru confirmarea parcursului european ales de cetățeni. Adunarea națională Moldova Europeană va fi organizată, la 21 mai, în Piața Marii Adunări Naționale.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE