A cheltuit în Moldova toți banii agonisiți în SUA. Din ce trăiește Maia Sandu și cum se descurcă

882
0

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, trăiește doar din salariul său de funcție. Nu mai are alte surse de venit, iar economiile agonisite în SUA s-au epuizat. Mărturiile au fost făcute în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la ProTV.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

„Nu contează…”, a comentat scurt Maia Sandu.  „Eu sunt un om onest și trăiesc din banii pe care-i am. Când am mai mult cheltui mai mult, când am mai puțin cheltui mai puțin. Așa cum face fiecare om cinstit din Republica Moldova”.

Salariul de funcție al președintelui Republicii Moldova este de circa 17 mii de lei pe lună.

Amintim că în declarația sa de avere pentru anul trecut, șefa statului Maia Sandu a indicat că trăiește doar din salariu. Nu are bunuri lăsate moștenire și nici împrumuturi bancare. Conform declarației sale de avere, Maia Sandu locuiește într-un apartament modest cu suprafața de 74,5 m.p. pe care l-a procurat în 2013.  De asemenea, șefa statului a declarat că mai deține un autoturism de marca  Toyota RAV4 cu anul de fabricație 2007. Conform declarației, șefa statului nu are alte proprietăți și bunuri mobile în țară și nici peste hotare.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE