Ministerul Apărării solicită cetățenilor „vigilență”. Atenție la falsurile din mediul online

434
0

Ministerul Apărării solicită cetățenilor să manifeste „vigilență” și să nu creadă falsurilor care circulă în mediul online.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Responsabilii din cadrul instituției atrag atenția asupra faptului că pe rețelele de socializare se publică repetat informații false cu privire la expedierea în adresa cetățenilor Republicii Moldova a ordinelor de chemare la exerciții și antrenamente de mobilizare.

„În acest context, Ministerul Apărării atenționează societatea să nu cadă pradă dezinformărilor și manipulărilor… Rugăm cetățenii să fie atenți la conținutul așa-ziselor ordine de chemare”, îndeamnă responsabilii din cadrul ministerului de profil.

Responsabilii de la Apărare precizează că, din numele Ministerului, nu au fost  expediate solicitări de prezentare a persoanelor fizice la centrele militar-teritoriale din țară în aceste scopuri.

De menționat că tentative similare au fost lansate și în luna aprilie anul trecut. Falsurile au reapărut în mediul online și în ultima perioadă. Asta, în contextul în care autoritățile de la Chișinău au avertizat în repetate rânduri că se pun la cale acțiuni de destabilizare a situației în țară.

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE