Trenul Victoriei de pe cursa Chișinău-Kiev inclus în topul „celor mai bune rute feroviare care merită să fie încercate în anul 2023”

459
0

Potrivit articolului publicat de „Lonely Planet” – cea mai mare companie de ghiduri de călătorie din lume, trenul de pe cursa Chișinău-Kiev, denumit și Trenul Victoriei, este recomandat întregii lumi pentru călătorii incitante.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Editura mai precizează că traseul include o oprire la gara Ungheni din vestul Moldovei, de unde se poate face conexiunea cu Iași, România – cale strategică pentru ucrainenii care vor să se strămute în Europa, anunță Calea Ferată din Moldova.

Amintim că trenul de pe cursa Chișinău-Kiev circulă zilnic conform următorului grafic:

17.02 Plecarea din Kiev, ajunge la Chișinău la ora 10.38

17.45 Plecarea din Chișinău, ajunge la Kiev la ora 11.48

Precizăm că, de-a lungul traseului, trenul face opriri în următoarele stații feroviare: Kozeatîn, Vinnița, Jmerînka, Bar, Kopai, Kotiujari, Vendiciani, Moghilev-Podolsk, Vălcineț, Ocnița, Bălți (oraș), Ungheni.

Durata călătoriei într-o direcție este de aproximativ 17 ore. Costul unui bilet de călătorie este între 870 și 1260 de lei, în funcție de clasa de confort.

Bilete pot fi cumpărate la casele Gării Feroviare. Pentru mai multe informații puteți apela la numărul 14010.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE