Nicu Popescu a avut o întrevedere cu șefii misiunilor diplomatice ale țărilor membre ale Uniunii Europene, statelor G7 și ai organizațiilor internaționale acreditate în R. Moldova

221
0

Vicepremierul Nicu Popescu s-a întâlnit cu șefii misiunilor diplomatice ale țărilor membre ale Uniunii Europene, statelor G7 și ai organizațiilor internaționale acreditate în Republica Moldova pentru a discuta despre pașii următori în procesul de implementare a reformelor pe calea aderării Republicii Moldova la UE, scrie într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În dialogul cu ambasadorii, oficialul moldovean a relatat despre procesul de consultări, elaborarea Planului de acțiuni, aprobarea lui în cadrul Comisiei Naționale pentru Integrare Europeană și despre determinarea fermă de implementare a acestuia de către instituțiile naționale responsabile.

Am evidențiat importanța sprijinului partenerilor noștri pentru a ne ajuta să facem față situației dramatice create de războiul Rusiei împotriva Ucrainei și impactul socio-economic al acestuia asupra țării noastre.

De asemenea, tot în cadrul reuniunii, împreună cu Ecaterina Casinge, șefa Cabinetului președintei Maia Sandu, am vorbit despre Platforma de sprijin a Republicii Moldova, a cărei a treia ediție se va desfășura la Paris. Vom coordona eforturile autorităților pentru a asigura o realizare cât mai punctuală a inițiativelor care ne vor ajuta să depășim provocările curente și viitoare”, a subliniat ministrul Nicu Popescu.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT