Mihail Latîșev a cucerit aurul Cupei Europene de judo

550
0

Judocanul Mihail Latîșev (18 ani, cat. 81 kg) a intrat în posesia trofeului suprem al Cupei Europene, ce a avut loc la Cluj-Napoca (România), învingându-l la 3 iulie curent în finală pe compatriotul său Nicon Zaboroșciuc (26 de ani). Pe traseul său competițional, Mihail a mai trecut de francezul Joris Guillot-Rosselot (32 de ani) și de italianul Lorenzo Parodi (22 de ani), deținătorul din acest an al medaliei de argint la European Cup Sarajevo. În sferturi, moldoveanul l-a învins pe slovenul Matej Vidmar (24 de ani), iar în semifinale – pe reprezentantul Țărilor de Jos, Jim Heijman (26 de ani), câștigător al European Cup Orenburg 2021. La rândul său, Nicon Zaboroșciuc s-a impus în fața judocanilor Aslanbeg Magomedkerimov (23 de ani, Estonia), Nikola Gardasevici (27 de ani, Muntenegru, deținător al locului 3 la European Cup Sarajevo din acest an) și Hasil Jafarov (24 de ani, Azerbaidjan).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE