Moldova și-a adjudecat Cupa Campionilor la volei pe plajă

527
0

Echipa Moldovei s-a învrednicit de medalia de aur la Cupa Campionilor a Țărilor Balcanice la volei pe plajă, rezervată categoriei de vârstă Under-20. La turneul găzduit de orașul Sighetu Marmației (România) au mai participat reprezentanții țării gazdă, precum și formații din Turcia, Serbia și Kosovo. Culorile selecționatei noastre au fost apărate de jucătorii Clubului „Dor”, Sergiu Plămădeală și Dmitri Romanov. În partida lor inaugurală la acest turneu, reprezentanții Republicii Moldova au învins cu 2-0 (21-19, 21-16) formația gazdă. În a doua zi de concurs, tricolorii au trecut într-o manieră categorică de Kosovo, scor 2-0 (21-8, 21-17), ca apoi să se impună în același stil și în fața Turciei-2, cu 2-0 (21-12, 21-17). În ultima zi competițională, compatrioții noștri au avut de înfruntat încă o dată echipa principală a României. De această dată meciul a fost mult mai încrâncenat, fiind necesare trei seturi pentru a ne impune: 2-1 (22-20, 16-21, 15-13). Iar în finala mare băieții noștri au învins fără drept de apel echipa de bază a Turciei, scor 2-0 (21-14, 21-18).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

 

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE