În premieră, Gala Femeilor din Agricultură va fi organizată la Chișinău

812
0

PRIAevents, având ca parteneri principali pe FinComBank, Kaufland Moldova, Smart Credit și FNF, vă invită să luați parte la Gala Femeilor în Agricultură în data de 16 iunie 2022, începând cu ora 9:30, la Digital Park Chișinău. Pentru prima dată, în Republica Moldova, se organizează Gala Femeilor în Agricultura Moldovei! Într-un comunicat de presă, reprezentanții PRIAevents spun că sunt onorați că sunt primii care organizează acest eveniment în Republica Moldova!

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Echipa PRIAevents le mulțumește partenerilor media principali: AGROBIZNES.MD, AGROBIZNES.RO și –AGRO TV Moldova și partenerilor media Agro Media, Diez, „Gazeta Satelor”, Agroexpert, Zugo, Telegraph, Mybusiness.md, „Gazeta de Chișinău” și Unica.md.

De asemenea, organizatorii aduc mulțumiri și asociațiilor partenere: Moldova Fruct, Asociația MOVCA, NGO BIOS, Asociația Fermierilor-Producători de Lapte, AFPMDD, Asociația Republicană a Medicilor Veterinari din Moldova, Bacifera, Asociația Patronală a Avicultorilor din Moldova, AFAM, Incubatorul de Afaceri Cahul, Asociația Oamenilor de Afaceri Next, Grapes from Moldova, AJMTEM.

Este un eveniment unic, care, mai ales în acest an, în premieră, este conceput pentru a celebra și aplauda realizările remarcabile ale acelor femei care aduc o contribuție semnificativă la agricultura din Republica Moldova, care sunt exemple de urmat.

Evenimentul este destinat agriculturii și creșterii acesteia, dar și dezvoltării afacerilor femeilor din Republica Moldova în agricultură și domenii conexe din acest an.
Totodată, într-un panel înaintea ceremoniei de decernare a premiilor Galei Femeilor din Agricultură, vor avea loc dezbateri alături de fermieri, autorități și companii conexe, privind temele cele mai importante. În urma discuțiilor vor fi găsite cele mai bune soluții.

Agricultura este vitală pentru întreaga lume. Republica Moldova acordă o atenție deosebită acestui sector, cel mai important al economiei sale. Fermierii au unul dintre cele mai importante roluri pentru societate. În cadrul evenimentului vor fi oferite răspunsuri la mai multe întrebări: Cum putem prioritiza rolul agricultorului? Cum putem ajuta femeile fermier? Care sunt poveștile lor de succes? Cu ce provocări se confruntă în această perioadă femeile în agricultură? Ce oportunități își pot crea? Cum pot exporta din Republica Moldova spre România sau spre alte țări europene? Cum putem digitaliza agricultura?

AGENDA:

09:30-10:00 – Înregistrarea participanților;

10:00 – 11:45 – Panel de dezbatere a temelor importante pentru agricultura Moldovei;

Lectorii sunt:

  • Viorel Gherciu, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare;
  • Olga Roibu, directorul Sucursalei Nr.15 din raionul Edineț;
  • Oana Lungu, director Achiziții Kaufland Romania și Moldova;
  • Reprezentant SMART CREDIT;
  • Vasile Mîrzenco, director executiv, Federația Națională a Fermierilor;
  • Lyuda Catlabuga, Asociația Fermierilor Producători de Lapte;
  • Olga Sârbu, prorector pentru Dezvoltare Instituțională și Activitate Economico-Financiară, Universitatea Agrară Moldova;
  • Tatiana Nistorică, președinte, Asociația Movca;
  • Diana Crudu, secretar, Federația Națională a Fermierilor;
  • Valentina Russu, Specialist în Creditare, Livada Moldovei.

11:45 – 12:30: Ceremonia GALA FEMEILOR ÎN AGRICULTURA MOLDOVEI

Gala Femeilor în Agricultura din Republica Moldova reunește comunitatea agricolă moldoveană într-o ceremonie extrem de prestigioasă transmisa în direct dintr-o locație de top din Chișinău. De această dată, în lumina reflectoarelor se vor afla doamnele care activează în agricultură și în domenii conexe. Premiile recunosc și recompensează excelența, încurajează inovarea și creează un mediu de lucru care inspiră creativitatea și schimbul de bune practici. Apreciem, de asemenea, crearea locurilor de muncă, implicarea în comunitate, tinerele fermiere, femeile din agricultură. Pentru câștigătoare, primirea unui astfel de premiu, mai ales în aceasta perioadă când activitatea fermierilor este una de importanță crucială, este un moment foarte special. Pria Gala Femeilor în Agricultură din Republica Moldova este un eveniment major pentru agricultură și o sărbătoare a tot ceea ce este minunat în agricultura moldoveană. Este prima gală destinată doamnelor din agricultura Moldovei!

Cu o experienţă de peste 12 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor bine documentate din cele mai reprezentative sectoare ale economiei în România, Moldova și Bulgaria.

Veți avea ocazia să întâlniți cei mai importanți lectori din domeniu, dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și Dumneavoastră. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

Accesați și website-ul evenimentului: https://priaevents.ro/gala-femeilor-in-agricultura-republica-molodva-16-iunie-2022/.

Pentru înregistrare completați, vă rugăm:

https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-femeilor-in-agricultura-la-digital-park-chisinau-16-iunie-2022/

Veți găsi detalii complete pe www.priaevents.ro, iar pentru confirmare va rugăm să trimiteți un email la raluca.voivozeanu@priaevents.ro sau completați https://priaevents.ro/inregistrare-pria-gala-femeilor-in-agricultura-la-digital-park-chisinau-16-iunie-2022/ .

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE