Imaginea comentată

775
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Publicăm comentariile la imaginea de vineri, 25 iunie.

Eu știam că Ivan Ceban e amorezat de Vladimir Ilici… Tocmai voiam să-i recomand să aducă statuia lui Lenin de la Valea Morilor și s-o instaleze în fața Primăriei. Nu era prea costisitor… Pe când domnul primar, „iubind în taină, a păstrat tăcere”…”, Ion Diviza.

Aburul poeziei este benefic și pentru un primar care ia hotărâri haotice împânzind orașul cu kitschuri”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

Veronica Micle, parafrazându-l pe Eminescu: «Nu credeam să văd așa un ins vreodată!»”, Vladimir Untilă, Chișinău.

Când îți pare că ești unsul lui Dumnezeu, te apuci de profanat lucruri sfinte…”, Liuba Dabija, Măgdăcești.

Iată și mititelul despre care vorbea Eminescu, ce a îndrăznit să stea lângă iubirea Marelui Poet”, Titus Pociumbanu, Ciuciulea, Glodeni.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT