Imaginea Comentată

1134
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC. Astfel, în februarie, a ieșit învingător Vladimir Untilă, Chișinău, care va primi un abonament pentru trei luni la GAZETA de Chișinău.

Publicăm comentariile la imaginea de vinerea trecută.

„Ne arată că e făcut cu degetul?…”, Vladimir Untilă, Chișinău.

„Țipălăul de altădată a coborât la gesturi obscene…”, Silviu Cărăuș, Chișinău.

„Nu demult arăta pumnul unui jurnalist, acum i-a rămas doar degetul”, Valentina Suvac, r. Orhei.

„A se lua aminte: Când lucrurile râvnite merg pe dos și atmosfera de pe Bâc miroase a tizâc, nu poți fi sfătos și plin de zel, dar nici primar obscen”, Dumitru Cernea, Chișinău.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE