Dorul unui artist în pandemie

171
0

Interpreta Adriana Ochișanu se pare că pregătește mai multe surprize pentru admiratorii săi. Deși activitatea profesională i-a fost, mai mult sau mai puțin, îngrădită de pandemie, artista muncește la noi proiecte muzicale pe care urmează să le lanseze. Mai mult, aceasta ne-a spus că îi este dor de concertele de altădată și de publicul ei, care cânta cu ea la unison melodiile.

Pentru că un artist adevărat lucrează necondiționat, Adriana Ochișanu a lansat recent piesa „Trece apa-n bolovani”, pentru care va filma și un videoclip, când vremea va fi mai frumoasă, după cum a menționat ea. Iar acum, interpreta pregătește ceva alături de familia Ștefăneț.

Urmează un proiect cu Marcel Ștefăneț, o melodie în stil balcanic, grecesc, ceva foarte frumos. De asemenea, urmează să lansăm un duet cu Kornelia Ștefăneț, dar vă las în suspans, deocamdată se ,,coace” acest proiect. Poate o să-l lansăm în curând, lucrăm la linia melodică”, a declarat Adriana Ochișanu pentru GAZETA de Chișinău.

Artista are și o idee mai specială, anume de a aduce, alături de alți interpreți, Festivalul ,,Mărțișor” pe scenele mai multor orașe din republică.  

,,Ducem tratative împreună cu Corina și Costi Burlacu referitor la Festivalul ,,Mărțișor”, care anul acesta împlinește frumoasă vârstă de 55 de ani. Vrem să aducem Mărțișorul în sufletele celor care ne așteaptă cu drag. Mai exact, vrem să aducem spectacolul în cele mai importante orașe din Republica Moldova. Să vedem care va fi situația, pentru că nimic nu este clar”, ne-a comunicat interpreta.

Adriana Ochișanu ne-a spus că în perioada pandemiei a petrecut mai mult timp cu familia, dar totuși dorul de scenă și de concerte l-a simțit din plin.

,,Mi-e dor de scenă, mi-e dor de publicul meu drag, de sălile arhipline, de concerte. Este un dor nu numai al meu, dar și al tuturor artiștilor într-un astfel de moment… Ne dorim din tot sufletul să venim iarăși în fața dumneavoastră cu spectacole, să vă aducem cântecul și căldura sufletelor noastre”, ne-a mărturisit artista.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here