Dorul unui artist în pandemie

857
0

Interpreta Adriana Ochișanu se pare că pregătește mai multe surprize pentru admiratorii săi. Deși activitatea profesională i-a fost, mai mult sau mai puțin, îngrădită de pandemie, artista muncește la noi proiecte muzicale pe care urmează să le lanseze. Mai mult, aceasta ne-a spus că îi este dor de concertele de altădată și de publicul ei, care cânta cu ea la unison melodiile.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Pentru că un artist adevărat lucrează necondiționat, Adriana Ochișanu a lansat recent piesa „Trece apa-n bolovani”, pentru care va filma și un videoclip, când vremea va fi mai frumoasă, după cum a menționat ea. Iar acum, interpreta pregătește ceva alături de familia Ștefăneț.

Urmează un proiect cu Marcel Ștefăneț, o melodie în stil balcanic, grecesc, ceva foarte frumos. De asemenea, urmează să lansăm un duet cu Kornelia Ștefăneț, dar vă las în suspans, deocamdată se ,,coace” acest proiect. Poate o să-l lansăm în curând, lucrăm la linia melodică”, a declarat Adriana Ochișanu pentru GAZETA de Chișinău.

Artista are și o idee mai specială, anume de a aduce, alături de alți interpreți, Festivalul ,,Mărțișor” pe scenele mai multor orașe din republică.  

,,Ducem tratative împreună cu Corina și Costi Burlacu referitor la Festivalul ,,Mărțișor”, care anul acesta împlinește frumoasă vârstă de 55 de ani. Vrem să aducem Mărțișorul în sufletele celor care ne așteaptă cu drag. Mai exact, vrem să aducem spectacolul în cele mai importante orașe din Republica Moldova. Să vedem care va fi situația, pentru că nimic nu este clar”, ne-a comunicat interpreta.

Adriana Ochișanu ne-a spus că în perioada pandemiei a petrecut mai mult timp cu familia, dar totuși dorul de scenă și de concerte l-a simțit din plin.

,,Mi-e dor de scenă, mi-e dor de publicul meu drag, de sălile arhipline, de concerte. Este un dor nu numai al meu, dar și al tuturor artiștilor într-un astfel de moment… Ne dorim din tot sufletul să venim iarăși în fața dumneavoastră cu spectacole, să vă aducem cântecul și căldura sufletelor noastre”, ne-a mărturisit artista.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE