Imaginea Comentată

1090
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Soldații stau drept în fața generalului”, Tudor Lungu.

Cu gândul la Dumnezeu, înainte de o vânătoare bună și un guleai pe măsură”, Vladimir Untilă, Chișinău.

În uniformă de camuflaj Domnul nu te vede și ajungi unde trebuie”, N. Plugaru, Chișinău.

Simțiți? Lucoarea vine de la Rusărit”, L.B., Strășeni.

V-o spun eu ca călugăr: să nu ucideți militarul din voi”, Mitrofan Prisăcaru, Râșcani.

Este exact situația pe care neuitatul critic literar moldovan Ghiorghiorîci Răzășu a eternizat-o prin celebra-i formulă: «В нашем полку прибыл новый член» („În regimentul nostru a fost încorporat un nou membru” – trad. r.), Traian Vasiliev.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE