Imaginea Comentată

381
0

Săptămânal, publicăm o imagine pe care vă propunem să o comentați. Textul, maximum 20 de cuvinte, îl puteți expedia pe adresele: str. Mihai Viteazul 2a, nr. 23, Chișinău, Republica Moldova, tel.: 022 358 567, e-mail: gazetadechisinau@gmail.com și pe pagina web: gazetadechisinau.md.

Lunar, cele mai spirituale replici vor fi jurizate de consiliul redacției, iar autorii câștigători vor fi premiați cu un abonament la GdC.

Soldații stau drept în fața generalului”, Tudor Lungu.

Cu gândul la Dumnezeu, înainte de o vânătoare bună și un guleai pe măsură”, Vladimir Untilă, Chișinău.

În uniformă de camuflaj Domnul nu te vede și ajungi unde trebuie”, N. Plugaru, Chișinău.

Simțiți? Lucoarea vine de la Rusărit”, L.B., Strășeni.

V-o spun eu ca călugăr: să nu ucideți militarul din voi”, Mitrofan Prisăcaru, Râșcani.

Este exact situația pe care neuitatul critic literar moldovan Ghiorghiorîci Răzășu a eternizat-o prin celebra-i formulă: «В нашем полку прибыл новый член» („În regimentul nostru a fost încorporat un nou membru” – trad. r.), Traian Vasiliev.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here