Parcurs magistral pentru Radu Albot la Australian Open!

1090
0

Tenismenul Radu Albot, clasat pe locul 85 în ratingul ATP, l-a învins în turul inaugural (9 februarie a.c.) de la Australian Open pe numărul 13 mondial, spaniolul Roberto Bautista-Agut (32 de ani), cu 6-7 (1-7), 6-0, 6-4, 7-6 (7-5) într-un meci care a durat 3 ore și 17 minute. În turul doi, chișinăuianul de 31 de ani l-a depășit pe reprezentantul gazdelor, Christopher O’Connell (nr. 121 ATP, 26 de ani), salvând la tie-break patru mingi de set: 6-2, 7-5, 6-6 (10-8).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În etapa următoare, conaționalul nostru va da piept cu norvegianul Casper Ruud (22 de ani), nr. 28 în ierarhia mondială. La dublu, Radu Albot împreună cu britanicul Daniel Evans în prima rundă au devansat perechea Andres Molteni (Argentina) / Hugo Nisa (Polonia), scor 6-2, 6-3.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE