Parcurs magistral pentru Radu Albot la Australian Open!

813
0

Tenismenul Radu Albot, clasat pe locul 85 în ratingul ATP, l-a învins în turul inaugural (9 februarie a.c.) de la Australian Open pe numărul 13 mondial, spaniolul Roberto Bautista-Agut (32 de ani), cu 6-7 (1-7), 6-0, 6-4, 7-6 (7-5) într-un meci care a durat 3 ore și 17 minute. În turul doi, chișinăuianul de 31 de ani l-a depășit pe reprezentantul gazdelor, Christopher O’Connell (nr. 121 ATP, 26 de ani), salvând la tie-break patru mingi de set: 6-2, 7-5, 6-6 (10-8).

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

În etapa următoare, conaționalul nostru va da piept cu norvegianul Casper Ruud (22 de ani), nr. 28 în ierarhia mondială. La dublu, Radu Albot împreună cu britanicul Daniel Evans în prima rundă au devansat perechea Andres Molteni (Argentina) / Hugo Nisa (Polonia), scor 6-2, 6-3.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT