Parcurs magistral pentru Radu Albot la Australian Open!

285
0

Tenismenul Radu Albot, clasat pe locul 85 în ratingul ATP, l-a învins în turul inaugural (9 februarie a.c.) de la Australian Open pe numărul 13 mondial, spaniolul Roberto Bautista-Agut (32 de ani), cu 6-7 (1-7), 6-0, 6-4, 7-6 (7-5) într-un meci care a durat 3 ore și 17 minute. În turul doi, chișinăuianul de 31 de ani l-a depășit pe reprezentantul gazdelor, Christopher O’Connell (nr. 121 ATP, 26 de ani), salvând la tie-break patru mingi de set: 6-2, 7-5, 6-6 (10-8).

În etapa următoare, conaționalul nostru va da piept cu norvegianul Casper Ruud (22 de ani), nr. 28 în ierarhia mondială. La dublu, Radu Albot împreună cu britanicul Daniel Evans în prima rundă au devansat perechea Andres Molteni (Argentina) / Hugo Nisa (Polonia), scor 6-2, 6-3.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here