Din nou pe scena ,,Eurovision”

1113
0

Interpreta Natalia Gordienko va reprezenta Republica Moldova la „Eurovision Song Contest–2021”. Și-a format o echipă internațională profesionistă cu care lucrează mult pentru a obține cel mai bun rezultat, după cum ne-a spus chiar ea. În urma unei selecții naționale, Natalia urma să urce pe scena concursului anul trecut, însă, din cauza pandemiei de Coronavirus, acesta a fost anulat.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În 2020, Natalia urma să concureze cu piesa ,,Prison”, iar pentru această ediție a pregătit o melodie nouă. Interpreta ne-a spus că va fi lansată în luna martie, iar videoclipul acesteia e deja gata.

,,Videoclipul a fost filmat recent în Ucraina. E o piesă nouă, dinamică, și sperăm că toată lumea o să danseze cu noi. Cu această piesă vrem să vă îndulcim viața. Nu pot să spun care este denumirea ei și care-i conceptul”, a declarat, pentru GAZETA de Chișinău, Natalia Gordienko.

Mai mult, interpreta a menționat că participarea la acest concurs înseamnă o responsabilitate foarte mare pentru ea.

,,Ne pregătim intens, ne gândim la conceptul show-ului și la costume. Este o responsabilitate enormă pentru că voi reprezenta o țară întreagă de oameni talentați, care cântă foarte bine. Totodată, reprezint și echipa mea, care crede în mine, în acest proiect, și face totul la maximum”, ne-a mai comunicat cântăreața.

Printre membrii echipei cu care lucrează Natalia se numără și interpretul rus Filip Kirkorov, care este producătorul general al proiectului. „Este oficial! Vom concura la ,,Eurovision 2021” împreună cu Natalia din Republica Moldova. (…) Piesa nouă va veni curând. Sunt convins că o să vă impresionăm. Începe numărătoarea inversă…”, a scris Filip Kirkorov pe o rețea socială.

Natalia Gordienko a mai urcat pe scena ,,Eurovision” în anul 2006, alături de Arsenium, cu piesa ,,Loca”. Atunci, artiștii s-au clasat pe locul 20. Anul acesta, Concursul European de cântec ,,Eurovision 2021”, ajuns la cea de-a 65-a ediție, va fi organizat la Rotterdam, Regatul Țărilor de Jos.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE