Din nou pe scena ,,Eurovision”

316
0

Interpreta Natalia Gordienko va reprezenta Republica Moldova la „Eurovision Song Contest–2021”. Și-a format o echipă internațională profesionistă cu care lucrează mult pentru a obține cel mai bun rezultat, după cum ne-a spus chiar ea. În urma unei selecții naționale, Natalia urma să urce pe scena concursului anul trecut, însă, din cauza pandemiei de Coronavirus, acesta a fost anulat.

În 2020, Natalia urma să concureze cu piesa ,,Prison”, iar pentru această ediție a pregătit o melodie nouă. Interpreta ne-a spus că va fi lansată în luna martie, iar videoclipul acesteia e deja gata.

,,Videoclipul a fost filmat recent în Ucraina. E o piesă nouă, dinamică, și sperăm că toată lumea o să danseze cu noi. Cu această piesă vrem să vă îndulcim viața. Nu pot să spun care este denumirea ei și care-i conceptul”, a declarat, pentru GAZETA de Chișinău, Natalia Gordienko.

Mai mult, interpreta a menționat că participarea la acest concurs înseamnă o responsabilitate foarte mare pentru ea.

,,Ne pregătim intens, ne gândim la conceptul show-ului și la costume. Este o responsabilitate enormă pentru că voi reprezenta o țară întreagă de oameni talentați, care cântă foarte bine. Totodată, reprezint și echipa mea, care crede în mine, în acest proiect, și face totul la maximum”, ne-a mai comunicat cântăreața.

Printre membrii echipei cu care lucrează Natalia se numără și interpretul rus Filip Kirkorov, care este producătorul general al proiectului. „Este oficial! Vom concura la ,,Eurovision 2021” împreună cu Natalia din Republica Moldova. (…) Piesa nouă va veni curând. Sunt convins că o să vă impresionăm. Începe numărătoarea inversă…”, a scris Filip Kirkorov pe o rețea socială.

Natalia Gordienko a mai urcat pe scena ,,Eurovision” în anul 2006, alături de Arsenium, cu piesa ,,Loca”. Atunci, artiștii s-au clasat pe locul 20. Anul acesta, Concursul European de cântec ,,Eurovision 2021”, ajuns la cea de-a 65-a ediție, va fi organizat la Rotterdam, Regatul Țărilor de Jos.

Preluarea textelor de pe pagina www.gazetadechisinau.md pentru formatul online se face în limita a 1.000 de semne, cu indicarea linkului activ către articolul preluat.

Instituțiile de presă, care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica „Gazeta de Chișinău” și autorul informației. Materialele de presă sunt protejate de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here