Președintele Zelensky a impus sancțiuni împotriva unei companii de transport aerian înregistrată în R. Moldova, până la revenirea Crimeii la Ucraina

1767
0
site JET4U LDA

Președintele de la Kiev, Volodymyr Zelensky, a aprobat printr-un decret decizia Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei prin care sunt aplicate sancțiuni la adresa a două companii – JET4U S.R.L., înregistrată în R. Moldova, și JET4U LDA, înregistrată în Portugalia. Conform decretului, sancțiunile au intrat în vigoare pe 1 februarie 2021 și vor funcționa până la eliberarea Crimeii sau până la executarea deciziei Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) cu privire la achitarea de către Rusia a daunelor provocate de anexarea peninsulei, transmite Ukrinform.

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

În bazele de date de la Chișinău, compania JET4U S.R.L apare ca fiind înregistrată în aprilie 2017, singurul fondator și deținător al căreia este Aurel Țurcan.

Genul de activități prestate de această firmă este, potrivit datelor Biroului Național de Statistică (BNS), „servicii anexe transporturilor aeriene”. Pe site-ul companiei cu aceeași denumire din Portugalia, însă, sunt propuse curse charter cu aeronave private, „cu un nivel de confort și eficiență fără egal”.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE