Duplantis şi Y. Rojas, cei mai buni atleţi ai anului

944
0

Venezueleana Yulimar Rojas, autoarea recordului mondial indoor la triplu salt (15,43 m), și suedezul Armand Duplantis, recordman mondial la săritura cu prăjina (6,18 m în sală), au fost desemnați cei mai buni atleţi ai anului 2020, în versiunea Federaţiei Internaţionale de Atletism (World Athletics).

Susține și tu o instituție de presă liberă! Donația ta va contribui la susținerea activității noastre prin care informăm societatea echidistant și corect. Ajută-ne să promovăm adevărul, dreptatea și libertatea.

SUSȚINE

Sportiva de 25 de ani este dublă campioană mondială în aer liber (2017, 2019), bătând un record mondial (15,36 m) ce a rezistat timp de 16 ani. Reprezentantul Suediei (21 de ani) este cel mai tânăr laureat al acestui premiu. El a stabilit recordul de 6,15 m, depășindu-l pe legendarul ucrainean Serghei Bubka.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Site-ul „gazetadechisinau.md” publică articole care reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de editorialiști și jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chisinau” este o sursă de informare credibilă pe piața mediatică din Republica Moldova. Nu o lăsa să dispară! Contribuie la menținerea unei publicații libere. Acum poți face și tu o donație.

SUSȚINE