Duplantis şi Y. Rojas, cei mai buni atleţi ai anului

679
0

Venezueleana Yulimar Rojas, autoarea recordului mondial indoor la triplu salt (15,43 m), și suedezul Armand Duplantis, recordman mondial la săritura cu prăjina (6,18 m în sală), au fost desemnați cei mai buni atleţi ai anului 2020, în versiunea Federaţiei Internaţionale de Atletism (World Athletics).

Susține și tu presa! Abonează-te la o sursă de informare independentă. Acum e simplu, intră pe

ABONAMENT

Sportiva de 25 de ani este dublă campioană mondială în aer liber (2017, 2019), bătând un record mondial (15,36 m) ce a rezistat timp de 16 ani. Reprezentantul Suediei (21 de ani) este cel mai tânăr laureat al acestui premiu. El a stabilit recordul de 6,15 m, depășindu-l pe legendarul ucrainean Serghei Bubka.

În cazul în care ai ajuns să citești acest text, înseamnă că subiectul reflectat te-a interesat. Săptămânalul „Gazeta de Chișinău” publică în paginile sale și pe pagina web a publicației articole ce reflectă un spectru larg de probleme, scrise profesionist și echidistant de jurnaliști cu experiență. „Gazeta de Chișinău” este unul din puținele ziare rămase pe piața mediatică care face jurnalism liber și corect. Nu-l lăsa să dispară! Contribuie și tu la menținerea unei publicații libere. Acum poți face un abonament oricând și de oriunde te-ai afla. Dacă abonezi un om drag la formatul PRINT, atunci redacția îți oferă gratuit, prin poșta electronică, formatul PDF al gazetei, în fiecare zi de vineri, la prima oră. Susține „Gazeta de Chișinău” printr-un abonament în format PRINT sau PDF.

ABONAMENT